Veelgestelde vragen​

Veelgestelde vragen & antwoorden.

De meeste vragen kunnen beantwoord worden met behulp van de onderstaande lijst. Controleer of jouw vraag hier ook tussen staat voordat je contact opneemt met de klantenservice. We zijn graag bereid om te helpen.

Zodra je de QR-code op uw telefoon hebt gescand, wordt uw eSIM geactiveerd. Zodra je data roaming aanzet op de simkaart start de bundel. Dit kan je dan doen als je land in Turkije.  Houd er rekening mee dat je geen nieuw nummer zult ontvangen. Je kunt oproepen blijven ontvangen of zelf oproepen doen met jouw gebruikelijke nummer.

Ja zeker! Start hiervoor een live chat en we helpen je graag verder
Na je aankoop sturen we je een e-mail met een QR-code. We raden je aan om de eSim vóór je reis op je telefoon in te stellen. Zodra de QR-code op je toestel staat, kun je deze scannen door naar Instellingen > Mobiele gegevens > Gegevensabonnement toevoegen te gaan. Je smartphone zal je toelaten om het nieuwe data-abonnement een naam te geven en het te onderscheiden van je gewone abonnement. Je kunt altijd kiezen tussen de verschillende plannen en diensten. Bewaar voor je reis de verbinding van je reguliere provider en sluit deze aan voor alle gesprekken en diensten. Wanneer je aankomt, activeer je gewoon dataroaming op je smartphone en selecteer je de lijn die je eerder hebt ingesteld. Raadpleeg voor meer informatie over het instellen van je eSIM de iOS- en Android-gebruikershandleiding en de bijgevoegde eSIM-handleiding.
Het gebruik van eSIM geeft alleen toegang tot mobiele data en bevat geen lokaal nummer voor het ontvangen of maken van oproepen of berichten.
Log in met de gegevens die je hebt ontvangen op ons portal: portal.esim.tech
Ja, je kunt het datavolume van jouw eSIM op andere apparaten gebruiken. Maak hiervoor een persoonlijke hotspot aan op je apparaat.
Zodra je de eSIM hebt gekocht, ontvang je direct een bevestiging en de QR-code op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.
Stel je eSIM in voordat je vertrekt, zodat je bij aankomst op je bestemming alleen mobiele data hoeft in te schakelen. Als je de eSIM niet instelt voordat je vertrekt, heb je Wi-Fi nodig op het vliegveld om dit snel en gemakkelijk te doen en je data meteen te gebruiken.
Je hoeft niets te doen om je nummer op WhatsApp te behouden. Je oude nummer blijft behouden tenzij je een nieuw nummer activeert op WhatsApp.
Simkaart Turkije ondersteunt de hoogst mogelijke datasnelheid (5G/4G/LTE) die lokaal in het land beschikbaar is. Alleen in regio’s met beperkte netwerkdekking kan de snelheid in sommige gevallen lager zijn. Snelheiden tot 200 MBPS!

Benieuwd naar ons aanbod?